stamboliyski
Обща информация и инфраструктура
Територия - 61 270 дка.
Бр. населени места - 5
Бр. жители - 23 306

Административен център - гр. Стамболийски
ул. "Г. С. Раковски" - 29
e-mail: stamboliyski@mail.orbitel.bg
e-mail за сигнали: stamboliyski_signali@abv.bg

 

Анкета

УВАЖАЕМИ ГРАЖДАНИ НА ОБЩИНА СТМБОЛИЙСКИ,

Във връзка с разработване на Общинска програма за опазване на околната среда за периода 2021-2027 г. и нейни приложения, Общинска администрация Стамболийски и „Институт за управление на програми и проекти“ ООД провеждат анкетно проучване за мнението на гражданите, заинтересованите страни и бизнеса по въпросите, свързани с опазването на околната среда на територията на общината.

Целта на проучването е да се информира обществеността за разработването на тази стратегическа програма, да се вземат предвид и отразят изразените мнения и препоръки.

Анкетната карта е анонимна и може да бъде намерена на официалната интернет страница на Община Стамболийски - https://www.stamb.info/ и в Центъра за информация и услуги на гражданите в сградата на общината.

Анкетните карти могат да се подават в срок до 31.12.2020 г.:

Ø  в Центъра за информация и услуги на гражданите в сградата на Община Стамболийски,

Ø  на електронен адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Предвид създадената извънредна COVID-ситуация и липсата на възможност за анкета на живо и/или провеждането на работни срещи с Вас, попълването на НАСТОЯЩАТА АНКЕТА (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeZ_Qru_0gOt6fuYDpvn8m1flES4Y7cec3wykWb1CjgnwjBQw/viewform) ще бъде от особена важност за качественото и навременно изработване на програмата!

Бъдете активни и отговорни към местното развитие!